Det er lite som slår en skikkelig kylling-sandwich til lunsj. Og det er få ting som passer bedre til kylling enn bacon. Her har vi laget en lavkarbo-variant, men mulighetene er uendelige.
Denne retten krever nesten garantert kniv og gaffel, med mindre du deler kyllingfileten og baconet opp i små biter før anretning.. Vi gjorde det ikke, og det ble skikkelig mye klin å spise, og kjempegodt!
Du trenger:
- 1 bunn til aubergizza, i to deler
- (Hjemmelaget) majones eller rømmedressing
- Salat (frisé, ekeblad eller en annen du liker godt)
- 1 kyllingfilé
- 2 biter bacon, stekt
- Cherrytomater
- Revet parmesan
- Nykvernet pepper
Slik gjør du:
- Lag en aubergizza-bunn, del den i to (enten før eller etter steking)
- Stek kyllingfileten godt i smør, ha på litt salt og pepper
- Smør på majones eller rømmedressing på begge deler av sandwich-bunnen
- Ha på salat, tomat, kylling, stekt bacon, parmesan og nykvernet pepper på den nederste delen
- Forsøk å stable den andre sandwich-bunnen på toppen
Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook