Disse eplepannekakene servert med lønnesirupsmør er perfekte. Mer er det ikke å si.
Til pannekakene trenger du
- 200 gram hvetemel
- 175 gram sukker
- 1 ts kanel
- 1,5 ts bakepulver
- 2,5 dl melk
- 1 egg
- 2 epler, skrelt og revet
- 1 ts smør
Til lønnesirupsmør trenger du
- 85 gram smør
- 3 ss lønnesirup
Du gjør som følger
- Bland det tørre, lag en grop i midten
- Visp egg og melk, ha i gropen
- Bland godt og tilsett revne epler
- Smelt smør i en stekepanne på svak varme
- Stek små pannekaker, ca 10 cm diameter
- Stek til pannekakene er gyllenbrune og bobler litt på toppen
- Snu og stek ca 30 sekunder på den andre siden
- Smelt smør og lønnesirupsmør i en liten kjele, hell over pannekakene
Serveres varme!
Følg @DenLateKu på Twitter og Facebook